Livrare și garanții


Livrarea în raza orașului Chișinău
 

  • În Chișinău livrarea este gratuită!
  • După plasararea comenzii veți primi confirmarea pe Viber sau mesaj SMS
  • Comenzile plasate și confirmate în prima parte a zilei, vor fi livrate în aceeași zi.
  • Curierul o să vă telefoneze cu 20-30 de minute înainte de livrare.
  • Comanda va fi livrată până la ușa apartamentului.
  • Comenzile plasate în a doua parte a zilei de sâmbătă, sau duminică, vor fi livrate luni.
  • În cazuri excepționale, livrarea comenzii poate dura un pic mai mult, dar operatorii noștri o sa vă informeze neapărat despre acest fapt.

Livrarea în alte regiuni ale Moldovei

Comenzile pot fi livrate în toate localitățile din Republica Moldova. Livrarea se efectuează prin intermediul companiei Curier Rapid, timp de 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării. Costul livrarării este individual pentru fiecare produs, în dependență de greutatea acestuia.

Returnarea produselor

Dacă produsele procurate nu vă aranjează, le puteți returna fără probleme, timp de 14 zile de la achiziție. Trebuie doar să ne contactezi!

Atenție! Produsul returnat nu trebuie să conțină urme de intervenție, sau alte defecte vizibile, atât la nivel funcțional, cât și vizual.

În cazul nerespectării acestor condiții, scutece.md își rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor.

Stocurile de marfă


Deoarece ne-am propus să fim corecți și sinceri cu clienții noștri, și știm că problema stocurilor pentru magazinele online este una care ar putea afecta timpul livrării și răbdarea clientului, vrem să vă informăm că Mamico lucrează atât cu stocuri proprii, cât și în parteneriat cu alți furnizori, care sunt importatori direcți in Moldova.

Partenerii noștri au depozite în diferte colțuri ale țării, iar uneori se întâmplă că un produs oferit de ei să nu mai fie disponibil.

Facem tot posibilul ca să actualizăm disponibilitatea produselor pe site cât mai frecvent, dar totuși, se poate întâmpla ca un produs prezentat pe site ca fiind disponibil, să nu mai fie disponibil în realitate. Deținem controlul complet asupra stocurilor noastre, în ceea ce privește actualizarea informației referitoare la disponibilitate pe site, însă stocul partenerilor noștri nu poate fi actualizat in timp real.