Politica de confidentialitate


 1. In calitate de proprietar al scutece.md isi ia angajamentul sa pastreze caracterul confidential al informatiilor furnizate de catre Utilizatori.

  Conform cerintelor HG Nr. 1123 din 14.12.2010, privind asigurarea securitatii datelor cu caracter personal, la prelucrarea acestora in cadrul sistemelor informationale de date cu caracter personal, Scutece.md are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori.

  Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: informarea Utilizatorilor/Clientilor privind situatia contului lor de pe Scutece.md, informarea Utilizatorilor/Clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentul consumatorului.

  Prin completarea datelor Dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele Dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Scutece.md si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Scutece.md, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre acestia a activitatilor de mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, administrative, servicii de plata/bancare.

  Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de HG Nr. 1123 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a se adresa in justitie in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii, de asemenea, au dreptul de a solicita stergerea partiala sau totala a datelor personale si de a se opune prelucrarii datelor personale. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise la adresa scutece.pw@gmail.com. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.


  Scutece.md poate notifica Utilizatorii/Clientii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal/lunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. In plus, informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, sprijini si evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, legii si a termenilor nostri contractuali.


  Scutece.md nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale, etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Scutece.md pentru niciun fel de prejudiciu.